Ημερομηνία Έναρξης Ισχύος: 1 Δεκεμβρίου 2022

Το bikelane.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης των προϊόντων μέσω του Διαδικτύου της ελληνικής ατομικής επιχείρησης φυσικού προσώπου Μηλιώνης Βασίλειος, που εδρεύει στη Θέση Θεσσαλονίκης 84, Κάτω Πετράλωνα Αθήνα , στην Ελλάδα με Αρ. Γ.Ε.Μ.Η.: 149340303000 (ΑΦΜ: 070677493 / Δ.Ο.Υ Α΄ Αθηνών).
Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος bikelane.gr , που βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση bikelane.gr.

Το bikelane.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Το bikelane.gr αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω της ιστοσελίδας του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος, εμφανίζοντας σχετική επισήμανση της ημερομηνίας ισχύος της κάθε έκδοσης των όρων στην αρχή του κειμένου.

Οι χρήστες της ιστοσελίδας bikelane.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν αυτές και το ηλεκτρονικό κατάστημα bikelane.gr για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου δεν επιτρέπεται να αναρτηθεί, να αντιγραφεί ή με κάθε τρόπο να κοινοποιηθεί σύμφωνα με την νομοθεσία, παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα Ελληνική και Ενωσιακή νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο και ιδίως λογισμικό που χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

Το bikelane.gr δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα του, σχετικά με χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν που διαθέτει, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας για λόγους ανωτέρας βίας.

Το bikelane.gr εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της τυχόν μη διαθεσιμότητας προϊόντων.
Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν φέρει ευθύνη για τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου.

Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το bikelane.gr ή/και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα του bikelane.gr ή/και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους Ελληνικούς, Ενωσιακούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού.
Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους στις ιστοσελίδες του bikelane.gr δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους προς οποιοδήποτε επισκέπτη ή χρήστη της σελίδας.

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του bikelane.gr και προκειμένου να διεκπεραιώσουμε τις παραγγελίες σας ή/και να επικοινωνήσουμε μαζί σας θα σας ζητηθεί να μοιραστείτε και να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία (Όνομα, Επίθετο, Όνομα εταιρίας (προαιρετικά), Διεύθυνση, Πόλη / Κωμόπολη, Περιφέρεια, Ταχυδρομικός κώδικας, Αριθμός τηλεφώνου, Διεύθυνση email).
Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που παρέχετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του bikelane.gr, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας ή/και την επικοινωνία μαζί σας σχετικά με συναλλαγή σας αν αυτό χρειαστεί.
Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, κάθε χρήστης διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του, ή και το δικαίωμα να ζητήσει την μερική ή πλήρη διαγραφή τους σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.
Επίσης θα σας ζητηθεί η συναίνεση σας στην χρήση Cookies σύμφωνα με την πολιτική Cookies του bikelane.gr. την οποία παρακαλούμε να διαβάσετε εδώ.

Κατά την εξέλιξη της παραγγελίας σας θα λάβετε μια σειρά αυτοματοποιημένων e-mail, τα οποία θα αναφέρουν τη πρόοδο της παραγγελίας.
Δεν υπάρχει τρόπος απενεργοποίησης αυτών των ενημερώσεων, η αποστολή των οποίων, αποτελεί προϋπόθεση για την σωστή εξέλιξη της παραγγελίας σας. Τα e-mail αυτά σας καλούμε να φροντίζετε να μπορούν να φτάσουν σε εσάς και να τα διατηρείτε καθ’ όλη την διάρκεια της συναλλαγής μας. Είναι υποχρέωση σας, σε περίπτωση που δεν λαμβάνετε τα σχετικά e-mail, σύμφωνα με τους γενικούς όρους που διέπουν τις συναλλαγές μας, να μας ενημερώνετε χωρίς καθυστέρηση. Τα προϊόντα σας παραδίδονται το ταχύτερο δυνατό και πάντως σε χρόνο που δεν υπερβαίνει τις 15 ημέρες από την σύναψη της σύμβασης.

Όλες οι τιμές που εμφανίζονται στο bikelane.gr συμπεριλαμβάνουν το ΦΠΑ.

Για αγορά ποδηλάτου οι τιμές που αναγράφονται στο site μας bikelane.gr δεν συμπεριλαμβάνουν το μοντάρισμα. Τα ποδήλατα που αποστέλλονται στον τόπο παραλαβής που δήλωσε ο πελάτης παραδίδονται συσκευασμένα και αμοντάριστα.
Για παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα στην οδό Θεσσαλονίκης 84, Αθήνα Κάτω Πετράλωνα, το μοντάρισμα γίνεται δωρεάν από μας.

Αποστολές γίνονται μόνο εντός Ελλάδας. Για αποστολή στο εξωτερικό παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Για τυχόν καθυστερήσεις προϊόντων που οφείλονται στη μεταφορική εταιρία, το bikelane.gr δεν φέρει καμία ευθύνη.